Lippukuntamme

Mäntsälän Metsäkävyt ry. on partiolippukunta Uudenmaan Partiopiiristä. Lippukuntamme on perustettu vuonna 1978. Jäseniä MäMe:ssä on tällä hetkellä n. 180. Taustayhteisömme on Mäntsälän seurakunta.

Syksyllä 2022 MäMe palkittiin yhtenä Uudenmaan eniten kasvaneista lippukunnista.

Nimensä MäMe on saanut kahden Mäntsälässä aikoinaan toimineen lippukunnan, poikalippukunta Mattilan Metsäsissien ja tyttölippukunta Mäntsälän Männynkäpyjen, nimistä yhdistämällä.

Lippukuntamme kokoontumispaikka Kolo sijaitsee osoitteessa Vanha Porvoontie 10, 04600 Mäntsälä (Koivulan kerhotila). Tilan omistaa Mäntsälän seurakunta.

Lippukunnassamme järjestetään toimintaa kaikille ikäkausille. Ikäkaudet jakaantuvat pienempiin ryhmiin, jotka kokoontuvat viikoittain kololle omiin kokouksiinsa. Ryhmät voivat tämän lisäksi järjestää omia retkiä ja osallistua piirin tapahtumiin.

Voit myös osallistua partion toimintaan aikuisena! Aikuisia partiolaisia eli mahdollistajia tarvitsemme, jotta saamme järjestettyä toimintaa lapsille. Koulutamme kaikki jotka meille tulevat johtajiksi. Kokemusta ei tarvitse välttämättä olla.

Käpypirtti: Lippukuntamme ”kotiretkipaikka” on Käpypirtti Mäntsälän Levannolla.

MäMe:lle on myönnetty syksyllä 2023 Kestävästi partiossa -tunnus, joka tarkoittaa että sitoudumme kaikessa toiminnassamme kestävän kehityksen periaatteisiin. Lisää aiheesta voit lukea täältä.