Lippukuntamme

Mäntsälän Metsäkävyt ry. on partiolippukunta Uudenmaan Partiopiiristä. Lippukuntamme on perustettu vuonna 1978, eli vuosi 2018 oli jo neljäskymmenes! Jäseniä MäMe:ssä on tällä hetkellä noin 140.

Nimensä MäMe on saanut kahden Mäntsälässä aikoinaan toimineiden lippukuntien, poikalippukunta Mattilan Metsäsissit ja tyttölippukunta Mäntsälän Männynkävyt, nimistä yhdistämällä.

Lippukuntamme kokoontumispaikka Kolo sijaitsee osoitteessa Vanha Porvoontie 10, 04600 Mäntsälä (Koivulan kerhotila). Tilan omistaa Mäntsälän seurakunta joka toimii taustayhteisönämme.

Lippukunnassamme järjestetään toimintaa kaikille ikäkausille. Ikäkaudet jakaantuvat pienempiin ryhmiin, jotka kokoontuvat viikoittain kololle omiin kokouksiinsa. Ryhmät voivat tämän lisäksi järjestää omia retkiä ja osallistua piirin tapahtumiin.

Voit myös osallistua partion toimintaan aikuisena! Aikuisia partiolaisia eli mahdollistajia tarvitsemme, jotta saamme järjestettyä toimintaa lapsille. Koulutamme kaikki jotka meille tulevat johtajiksi. Kokemusta ei tarvitse välttämättä olla.

Lippukuntamme ”kotiretkipaikka” on Käpypirtti. Käpypirtti on taustayhteisömme Partiotuen hallinnoima retkipirtti Levannolla.