AIKUINEN – ETSINNÄSSÄ UUSI HARRASTUS?


Etsimme jatkuvasti toimintaamme mukaan aikuisia mahdollistamaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Oletko kulmakuntien paras puuronkeittäjä, halonhakkaaja, kalanperkaaja tai sienien tunnistaja? Onko kalenterissasi ylimääräinen parituntinen viikossa, kuukaudessa tai puolen vuoden sisällä? Voisitko tulla arki-iltana opettamaan, kuinka polkupyörä huolletaan tai tekemään viikonloppuretkelle lettutaikinaa 30 lapsen iltanuotion tarpeisiin? 

AIKUISENA PARTIOON?

Partioharrastuksen voi aloittaa myös aikuisena! Partiossa yhdistyy luontoliikunta, hauskanpito hyvällä porukalla, tekemällä oppiminen sekä itsensä haastaminen. Suurin osa aikuisista mahdollistaa vapaaehtoistyöllään harrastuksen monelle lapselle ja nuorelle. Lisäksi aikuisille on tarjolla mm. johtamiskoulutuksia ja monipuolista omaa ohjelmaa.

Tällä hetkellä toivomme erityisesti löytävämme aikuisia mahdollistamaan viikkotoimintaa 7-9 ja 10-12 -vuotiaille. Kaikki taidot ovat partiotaitoja, ja tarjoamme pestiin koulutuksen eli kiinnostuksen herätessä ota rohkeasti yhteyttä mantsalan.metsakavyt@gmail.com!  Esimakua saat täältä

Otamme mielellämme eri taitojen osaajia vierailijoiksi kokouksiimme ja retkillemme. Jos olet taitava esimerkiksi muonituksessa, ensiavussa, kalastuksessa, survival-taidoissa tai käsitöissä; ilmianna itsesi! Voit myös tulla tutustumaan partiotoimintaan esimerkiksi viikonloppuretken lounaskokkina tai aamujumppavastaavana. 

HARRASTUS KAIKILLE – TALOUDELLISESTA TILANTEESTA HUOLIMATTA

Partio on edullinen harrastus: koko vuoden jäsenmaksu on n. 60 euroa sisältäen harrastusvakuutuksen. Lisäksi kuluja syntyy retkistä noin 30 euroa per puolivuosi, sekä leireistä 50-200 euroa kerran vuodessa. Jos perheen taloudellinen tilanne on huono, on mahdollista saada vapautus jäsenmaksuun sekä muita tukitoimia harrastamisen mahdollistamiseksi.

Partion jäsenmaksusta voi tarvittaessa anoa vapautuksen sosiaalisin perustein – esimerkiksi jos jäsenen taloudellinen tilanne huonontuu äkillisesti sairauden, työttömyyden tai perhesyiden vuoksi. Vapaamuotoinen anomus lähetetään aluejärjestömme Uudenmaan Partiopiirin toiminnanjohtajalle osoitteeseen uusimaa(at)partio.fi