Ajankohtaiset

SYYSKAUSI ALKAA 7.9.2020

Toimintaryhmien kokoukset alkavat pyöriä 7.9. alkavalla viikolla. Lippukunnan yhteiset tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista.

Kokouspäivät:

Maanantai: Uudet sudenpennut (syntymävuosi 2012) ja Supersudet (1. vuoden seikkailijat, s. 2010)

Tiistai: Tappinapit (2. vuoden seikkailijat, syntymävuosi 2009) ja Seikkailevat ketut (siirtymäjoukkue, s. 2008)

Keskiviikko: Nastahaukat ja Karhuperhot (tarpojat, s. 2006-2007)

Torstai: Pikku pedot (2. vuoden sudenpennut, s. 2011)

Kokousaika on kaikilla ryhmillä klo 18-19.30.

Seuraamme ja noudatamme kaikessa toiminnassa viranomaisten ja Suomen Partiolaisten antamia turvallisuusohjeita koronavirustilanteeseen liittyen.

PIIRILEIRI VALKAMA KUTSUU METSÄKÄPYJÄ

Uudenmaan partiopiirin yhdeksäs piirileiri Valkama jouduttiin siirtämään koronaviruksen takia, ja leiri järjestetään heinäkuussa 2021 Hangon Syndalenissa. Lue lisää ja lähde mukaan!

MUKAAN PARTIOON?

Partio on hieno harrastus niin lapsille, aikuisille kuin perheillekin! Viikkotoimintaan voivat ilmoittautua syksyllä koulussa toisella luokalla aloittavat ja sitä vanhemmat (yläikärajaa ei ole!). Uudet partiolaiset tekevät jäsenhakemuksen jäsenrekisteri Kuksassa. Jäsenrekisterinhoitaja kuittaa saapuneen hakemuksen muutaman päivän sisällä, minkä jälkeen hakijoille vahvistetaan paikka joko ryhmässä tai jonossa.

Partio tarjoaa aikuisellekin hauskoja hetkiä kololla ja luonnossa, uusia ystäviä, elämyksiä ja uusia taitoja. Partiotaustaa tai -osaamista ei vaadita, ja koulutusta on tarjolla kiinnostuneille. Olisitko sinä uusi Metsäkäpy? Ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan, jos kiinnostuksesi heräsi!